• Dátum: 01.03.2020
  • Tip: Méně než 2.5
  • Kurz: 1.7

Tabuľkoví susedia pre ktorých je najlepšia remíza, keďže zostáva odohrať už 2 kola a Slovenská liga sa následne rozdelí na prvých 6 mužstiev hrajúcich o titul a zostávajúcich 6 hrajúcich o záchranu. Nerád analyzujem under na zápasy, ale dnes to cítim, že reálne to môže byť...

V Ružomberku sa prejavovalo počasie posledné dni (dnes dážď so snehom a pod 5 stupňov má byť), nasnežilo celkom slušne a trávnik bude určite nie celkom OK ako vždy býva na jar v Ružomberku, rozbitý, ťažký atď aj keď je vyhrievaný.
Ružomberok má doma priemer 2,0 gólu na zápas a vychádzajú zo zabezpečenej obrany, veď z 10 zápasov iba 1krát vyhrali a majú až 6 domácich remíz.
V tomto zápase je najvýhodnejšia pre oboch remíza, lebo majú 3 respektívne 2body náskok od 6teho miesta, a Michalovce v poslednom kole doma privítajú posledné Pohronie a postrážia si postup do TOP 6, i keď po pravde Michalovciam by nemusela vadiť dnes ani prípadná prehra, keďže v poslednom kole vyhrajú, a preto očakávam maximálne opatrný a vyrovnaný zápas na ťažkom teréne, kde bude asi veľmi dlho 0-0 a ak i góly padnú, tak nemyslím, že by padli až 3, aj keď možné je všetko, ale podmienky vravia, že dnes under 2,5 by mal vyjsť.

Tiket



Chat