• Dátum: 29.02.2020
  • Tip: Liverpool
  • Kurz: 1.52

Po týždni si znovu vsadím proti Watfordu. V nedeľu som dával ich prehru v celkom peknom kurze na pôde Manchestru United a teraz si tento tip zopakujem v ich domácom súboji s lídrom tabuľky z Liverpoolu.

Watford je aktuálne na 19. mieste tabuľky čo by znamenalo zostup do druhej ligy. Na aktuálne nezostupovú Aston Villu však strácajú len bod takže ešte je priestor na nápravu. Oveľa horšie je to s ich formou keď svoju poslednú výhru si zapísali 12.1. v Bournemouthe a odvtedy v šiestich dueloch nevyhrali.

Liverpool je na tom úplne opačne keď s neskutočnou bilanciou 26-1-0 kraľujú ligovej tabuľke s 22 bodovým náskokom pred druhým M. City a o ich titule už nikto nepochybuje. Prakticky im už o nič nejde, ale určite nič nevypustia a budú sa snažiť o udržanie sa na víťaznej vlne a o prekonanie ďaľších rekordov keďže zatiaľ sú v lige famózni.

Produktivita :
Watford : Deeney(5g+1a), Deulofeu(4g+5a), Doucouré(4g+1a), Sarr(3g+3a), Perreyra(3g)
Liverpool : Salah(15g+6a), Mané(13g+8a), Firmino(8g+7a), Alexander-Arnold(12a), Robertson(7a), Van Dijk(4g)

Od postupu Watfordu do ligy sa odohralo 8 vzájomných zápasov s bilanciou 6-1-1 z pohľadu Liverpoolu. Ak by nemal Liverpool v tabuľke taký obrovský náskok tak by sa kurz na jeho výhru pohyboval niekde na hranici 1,25 a preto aktuálnych 1,52 beriem ako hodnotných a v strednom vklade si zahrám výhru hostí.

Tiket



Chat