• Dátum: 27.02.2020
  • Tip: Ano
  • Kurz: 2.14

Vo finále anglického EFL Cupu medzi Aston Villou a Manchestrom City, volím tip na skórovanie oboch tímov.

Mamchester City zvládlo ich pripritu v Lige Majstrov a dokázali otočiť zápas s Realom Madrid a vyhrať 1:2. Myslím si, že z nich opadol určitý tlak a aj keď ide o finále poháru, budú troška uvolnenejší. Posledné dva ligové zápasy neinkasovali.

Tu ide samozrejme prioritne o gól na strane Aston Villy. Tá bojuje o udržanie v Premier League, keď sú bod nad zostupovou zónou. Určite ale finále pre menší klub znamená obrovskú motiváciu. Sem sa dostali potom, ako vyradili nepríjemný Wolves 2:1, následne porazili juniorku Liverpoolu 5:0. V semifinále vyradili výraznejšieho favorita Leicester po výsledkoch 1:1, 1:2.

V Premier League vyhrali oba zápasy jednoznačne Citizens. 3:0, respektívne 1:6.

V zápase proti Realu Madrid musel už v prvom polčase striedať Laporte, je otázny jeho štart v tomto zápase a prípadné riskovanie. Dvojička Otamendi-Fernandinho je totiž náchylná na chyby. V bránke nastupuje počas celého poháru dvojka Bravo, čo može tipu tiež pomocť.

Síce nepochybujem, že City získa svoju prvú trofej tejto sezóny a obháji zisk EFL Cupu, každopadáne neočakávam, že proti odhodlanej a húževnatej Aston Ville to bude na nulu. 10/10

Tiket



Chat