• Dátum: 27.02.2020
  • Tip: Více než 2.5
  • Kurz: 1.85

V zápase medzi AC Miláno a FC Genoa si zvolím stávku na viac ako dva góly v zápase.

AC sa aktuálne nachádza na 7.mieste, keď so ziskom 36 bodov strácajú na 6.priečku Neapola ktorá zaručuje európske poháry len jeden bod. Posledný zápas remizovali s Fiorentinou 1:1, ale bolo v ňom veľa kontroverzných situácií a osobne si myslím že rozhodca ho značne ovplyvnil. Tímu sa počas zápasu zranila brankárska jednotka Donnarumma a jeho štart je otázny. Zastúpiť by ho mal Begovič ktorý ale posledné roky plní všade len pozíciu dvojky. Po príchode Ibrahimoviča išla kvalita a hlavne aj morálka tímu hore a výrazne sa prebudil najma Ante Rebič.

FC Genoa je na 18.priečke a stráca na posledné miesto ktoré zaručuje záchranu jeden bod. Posledný zápas tesne prehrali nad silným Laziom 2:3.

AC Miláno nepatrí k overovým tímom, z 25 zápasov iba 10 skončilo týmto skóre, čo je zhruba 40%. Ako som ale spomínal po príchode Ibru, prebudení Rebiča a prípadnej absencii Donnarummy, by to tento zápas mohlo ovplyniť.

Naopak Genoa je čisto overový tím. Z rovnakého počtu zápasov totiž až 18krát videli diváci viac ako dva góly, čo robí 72%.

Prvý vzájomný zápas skončil 1:2.

Ja v tomto zápase verím aj kvoli spomenutým udalostiam tomu, že minimálne tri góly uvidíme. 10/10

Tiket



Chat