• Dátum: 27.02.2020
  • Tip: Chelsea
  • Kurz: 1.79

Bournemouth privíta Chelsea a ja v tomto zápase verím vo výhru hostí.

Bournemouth je aktuálne na 16.mieste so ziskom 26 bodov. Náskok na zostupujúcu zónu majú len 2 body a osobne očakávam ich boj o záchranu až do záverečných kol. Tím sa trápi a pri mojom pohľade túto sezónu len prešlapuje na mieste a Eddie Howe už zrejme nemá tento tím kam posunúť. Posledné dva zápasy prehral so Sheffieldom United (2:1), respektívne Burnley (3:0).

Chelsea patrí 4.priečka so 44 bodmi. Náskok pred Manchestrom United (5.miesto) majú 3 body. Cez týždeň totálne vyhoreli v Lige Majstrov (čo som úspešne analyzoval) a európska súťaž sa odvetou pre nich skončí. Frank Lampard otvorene kritizoval aj svoj tím, ktorý posobil mimoriadne odovzdane. Predtým Chelsea zvládla derby proti Tottenhamu výhrou 2:1.

Prvý vzajomný zápas vyhral Bournemouth na Stamford Bridge 0:1. Chelsea ale nemá dobré spomienky na Vitality Stadium, naposledy tu dostali 4:0.

Ja im ale v tomto zápase verím. Do tímu by sa mal hlavne vrátiť Abraham, čo v útoku len a len pomože. Problém je brankár, nakolko Kepa jednoznačne nieje top gólman do Premier League. Cabalero ale taktiež nieje o nič lepší a aj keď sa Frankie vyjadril že Kepa pravdepodobne už skončil, nečudoval by som sa keby sa vrátil medzi tri tyče. Proti nevýraznému Bournemouthu by si Chelsea mala poradiť. 10/10

Tiket



Chat