• Dátum: 27.02.2020
  • Tip: MAD Lions
  • Kurz: 3.35

Tento turnaj ma zatial Mousesports nepresvedsil o tom, zeby mali svoju top formu. Sice dokazali uhrat tesne jednu mapu proti solidnemu G2, avsak dalsie 2 mapy si takpovediac nezahrali. Vykony IGL Karigana su doposial nepresvedsive a tento zapas bude podla mna viacej vyrovnany ako je kurz nastaveny.

Mad Lions maju sice malo skusenosti na velkych podujatiach, avsak sanca nato, zeby porazili momentalne Mouse je urcite vyssia ako 3.35/1. Z mojho pohladu je tento kurz z dlhodobeho hladiska profitabilny a stavka na favorita prakticky nema zmysel. Dalo by sa polemizovat o tom, ci radsej nepodat na +1,5 v prospech ML za slusny kurz 1.9. Z mojho pohladu to bude bud rychle 2:0 ak nastupi Mouse v plnej sile, ale ak budu pokracovat v doterajsej forme upset je viac nez realny.

Ak by som mal zosumarizovat celkovu sancu ML v tejto Bo3 priklanal by som sa k cislu medzi 40 az 45% aj ked sa hra od zapasu k zapasu v kazdom turnaji sa vzdy zrodi aspon jedno prekvapenie a tento krat by to mohli byt prave Mad Lions.

Tiket



Chat