• Dátum: 26.02.2020
  • Tip: Juvan
  • Kurz: 1.58

Zidansek je najlepšia na antuke. Skutočne nehrá dobre na tvrdom povrchu s bilanciou 5-13 za posledných 52 týždňov a tam este nie su zaratane prehry so Stojanovic, Linette a Ozgen na Fed Cupe z minulého týždňa. Hrá soft tenis a v poslednej dobe robí dosť chýb. Včera prekvapivo zvíťazila nad Kalinskou, ale Kalinská je veľmi nestabilná hráčka, mala veľa šancí v returnových gamoch, ale previedla velke  nič a darovala Zidansek výhru ľahkými chybami.

Juvan je veľký talent slovinského tenisu, svoju juniorsku karieru ukončila uz ako 16-ročná a piata juniorka sveta. Minulý rok rozdrvila turnaje ITF a má namierené do top 100. Je hráčkou na všetky povrchy, ale jej plochý tenis najviac vynikne na tvrdých povrchoch. Včera odvratila niekolko matchpontov proti Williams v zápase vysokej kvality. Predtým, ľahko prešla kvalifikáciou.

Juvan je pre mňa lepšou hráčkou na rýchlejšich povrchoch ako Zidansek, a včerajšie veľke víťazstvo jej doda este viac sebavedomia. Očakávam, že bude tlačiť superku aj na returne a ovládne celý zápas. GL

Tiket



Chat