• Dátum: 26.02.2020
  • Tip: Získá bod
  • Kurz: 3.35

Tak tento kurz je naozaj "luxus dnešného dňa" v ktorom ja vidím šialenú hodnotu. Vysvetlím
Danil Romantsev je 26 ročný útočník Sibiru Novosibirsk. Áno Sibir. Akosi si neviem dať pokoj s písaním analýz na ich zápasy, včera to bol Milorovozov ktorý nás znovu potešil v kurze cez 2. Navyše som mal podaný aj gól takže mňa potešil o to viac. Dnes som sa rozhodoval medzi Alexander-Sharovom a práve medzi Romantsevom. Tento hráč nazbieral v 54 zápasoch 10 gólov a 5 asistencií. Nie je to malo, 15KB na to, že hrá tretiu formáciu.
Sibír Novosibirsk má istotu 5 miesta a je to posledný zápas sezóny. Očakávam, že možno práve preto dostanú hráči ako Romantsev Sharov a podobne viac icetimu a priestoru.

Riga, Dinamo je na tom podstatne lepšie ako pred zhruba 10-15 zápasmi kde hrali naozaj zle teraz vidieť jednoznačný posun vpred a zároveň aj to, že im sedelo hrať proti súperom ktorým o niečo išlo Dynamo Moskva, Jekaterinburg či Chabarovsk alebo Kunlun. Všetci títo papierovo silnejší súperi mali obrovské problémy ba dokonca prehrali s Rigou. Riga na svoje pomery aj finančne aj iné, si nemoze veľmi vyberať. Dnes však neviem v akej prídu zostave ale to mi je úplne jedno.

Poslednych 5 zápasov Sibir doma vyhral nad Rigou. A ja si pripomeniem až ten najnovší i keď je z roku 2018. Romantsev práve tu proti Rige strelil svoj prvý hetrik v drese Sibiru Novosibirsk. Dnes je kurz na jeho bod veľmi vysoko a očakávam aj nastupovanie na presilové hry kde by niečo mohlo padnúť. Sibir hral navyše včera zápas proti Magnitogorsku a teda Romantsev ten ice time bude mať väčší vzhľadom aj na to že práve hráči ktorý ťaháju Team budú viac "odpočívať" a bude ich tréner Zavarukhin šetriť. Podľa mňa kurz Max 2.5 toto je hrozne vysoko.

Tiket



Chat