• Dátum: 25.02.2020
  • Tip: Koalícia PS a SPOLU
  • Kurz: 1.74

Verte alebo nie, no pri momentálnych volebných príležitostiach je tento kurz vo výške v ktorej ho jednoducho musíte hrať, rozmýšľajte pragmaticky a nie emocionálne. A teraz k faktom:

- Ani v jednom z posledných relevantných predvolebných prieskumov neskončilo hnutie SME rodina pred PS
-Posledné dve voľby vyhralo práve PS (Prezidentské aj tie do Europarlamentu) čiže majú vytvorenú veľmi širokú volebnú základňu
-Je jednou z dvoch liberálnych strán na slovensku, no jedinou bez žiadnych škandálov, nezhôd, nebodaj odchodov. Prezentujú sa ako niekto kto chce spájať a nie rozdeľovať.
-Posledné voľby platí, ako hlasuje Bratislava, tak končia aj výsledky celonárodných volieb, nálada a favorit v BA je jasný (stačí pozrieť konkurenčnú ponuku, kde je aj na to vypísaný kurz). Dokonca si dovolím tvrdiť že PS predbehne Rodinu vo všetkých krajských mestách
-mladá krv plná elánu sa pasuje do pozície modernej strany, kandidátka plná aktivistov a rešpektovaných odborníkov, hlasy mladých sú tiež v jednoznačne v prospech PS- Spolu (viď simulované výsledky na školách)
-Niekoľkonásobne väčší výtlak pozornosti a reklamy. Na internete to vidno dvojnásobne

-Sme rodina ďalšia z populistických strán, v tomto kontexte už má značnú konkurenciu v LSNS a Harabinovi
-Nemá jednoznačné regionálne bašty ktoré ju podporujú
-Katastrofický neúspech v posledných dvoch voľbách
-Strana jedného muža bez výrazných osobností
-A to najhoršie na koniec, čerstvá nálepka Ficových pomocníkov, spoločné hlasovanie so Smerom v prospech 13. dôchodku. To veľká časť konzervatívnych voličov neodpúšťa a vonkoncom nie stredo-pravých a radšej sa priklonia na súčasnú vlnu úspechu s názvom OĽANO.

Tiket



Chat