• Dátum: 25.02.2020
  • Tip: Brymer -3.5
  • Kurz: 1.4

Gage Brymer je 491.v rebricku ATP, je to víťaz minulotýždňového turnaja serie Futures, kde celý turnaj zvíťazil bez straty setu a dokonca v každom zápase bola táto hranice handicapu s prehľadom uhraná. Prve dve kola mal superov z druhej tisícovky v rebríčku ATP a následne v ďalších troch kolách už hráčov z prvej tisícovky a každého zdolal 2-0 na sety. Najradšej hráva na tvrdom povrchu, veď na antuke nenastupil ani raz a v hale iba raz, minuly rok mal bilanciu 62-34, čo je skvele ale to boli väčšinou turnaje Futures a sem tam nejaky challenger, kde iba raz postupil do 2.kola.
Domáci Gabriel Diallo je až 1749. v rebríčku ATP, v roku 2018 odohral iba 5 zapasov a to ani raz nepresiel kvalifikaciou ani na Futures turnajoch, v roku 2019 odohral 12 zapasov s bilanciou 8-4, z čoho je až 8 zapasov v kvalifikaciach na turnaj Futures, do hlavnej sutaze sa dostal 2krat a cez 1.kolo presiel na Futures turnajoch iba 1krat v zivote, ked porazil hraca pohybujuceho sa okolo 1000.miesta v rebričku ATP.

Verim rozbehnutemu Gage Brymerovi, nakolko je vitaz turnaja z minuleho tyzdna, kde nestratil ani set a mal ovela silnejsich superov ako ho caka dnes, dalej mu verim i preto, ze domaci 18r hrac sa minuly rok pohyboval na turnajoch iba 2mesiace a vsetko to boli Futures, kde sa iba raz dostal cez 1.kolo, za čo Brymer 1 turnaj futures vyhral a v troch prehral az vo finale..

Dnes s handicapom by to mal Brymer uhrat a postupit dalej, ved potrebuje body ako soľ, aby sa mohol zucastnovat i challenger turnajoch...

Tiket



Chat