• Dátum: 25.02.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 1.95

Zdravím vás pri mojej tretej analýze. Pre túto analýzu som si vybral zápas Ligy Majstrov medzi minuloročným majstrom Serie A a francúzskym tímom Olympique Lyon. Po dlhej zime vstupujeme do jarnej časti ligy majstrov a spolu s nami aj historicky najlepší kanonier tejto súťaže. Aj napriek tomu že sa až dokonca minulého kalendárneho roku mohlo javiť že Ronaldo je "finished" , koniec koncov v skupinovej fáze LM strelil len 2 góly a ani v talianskej lige mu to taktiež až tak nepadalo.
Avšak okolo konca roku nastal prelom , Ronaldo sa strelecky prebudil a to rovno vo veľkom štýle , aktuálne ťahá šnúru 11-tich zápasov v rade s aspoň jedným vsieteným gólom čo je historický rekord v Juventuse.
Ronaldo vo februári oslávil svoje 35. narodeniny avšak paradoxom je že to Ronaldovi vôbec nebadať , ba naopak je aktuálne omnoho agilnejší , rýchlejší a kreatívnejší ako v poslednom období. Jeho chuť dať gól je vidno v každom zápase a on sám nieje spokojný dokým ho nedá. V prospech našej stávky hrá aj to, že Juventus častokrát dostáva výhodu pokutového kopu a tam je jediným možným kanonierom práve CR7 , nehovoriac o jeho efektivite.
Kurz 1,95 je podľa mna viac než hratelný vzhľadom na aktuálnu formu a povahu hráča. Koniec koncov Haaland skóroval v LM už 10 krát a nieje cieľ ktorý by Ronaldo nechcel pokoriť.

Tiket



Chat