• Dátum: 24.02.2020
  • Tip: Neprohra HK Poprad
  • Kurz: 1.51

Ahojte tiperi .

Dnes som si vybral zápas nadstavbovej časti Tipsportligy medzi Trenčinom a Popradom .

Tu verím Kamzíkom že si domov odnesú minimálne 1 bod .

6. priečka Trenčín 81 bodov .
4. priečka Poprad 90 bodov .

Trenčín prehral posledných 5 zápasov v rade . V Trenčíne majú veľa zranených hráčov a ich kader nieje ani zdelaka taky široký ako káder Popradu . Trenčín v poslednom meraní síl prehral s Popradom doma 3:4 po predĺžení a to nebolo tak dávno 2 kola dozadu . 35 sekúnd pred koncom vyrovnal Alderson a vynútil si predĺženie . Ale ako dobre vieme Alderson sa v predĺžení zranil a Trencinu sa rozpadol najudernejši útok čo sa ukázalo v nasledujúcom zápase v B. Bystrici kde Trenčín podľahol hladko 5:1 .

Poprad posledných 5 zápasov :
Košice : Poprad 1:3
Trenčín : Poprad 3:4 p
N. Zámky : Poprad 3:2 p
Poprad : Nitra 7:5
Mac : Poprad 2:3

Poprad má vynikajúcu formu posledné dva zápasy vyhrali na ľade silných súperov a vyhrajú aj do tretice . V Poprade majú tiež problém zo zranenými hráčmi ale ich káder je široký čo dokázali aj posledným zápasom v Košiciach . Poprad pred štyrmi dňami uspel na ľade Trenčína a uspeje aj tentokrát , Trenčinu sa navyše rozpadla najudernejšia päťka čo je o dôvod viac veriť v tomto zápase Kamzíkom .

Tu sa už hrá o všetko a Poprad má mužstvo určite nato aby sa pobili minimálne o 3 miesto po nadstavbovej časti a vybojovali si čo najlepšiu priečku pred play-off .

Pekný deň .

Tiket



Chat