• Dátum: 24.02.2020
  • Tip: Získá 2 a více bodů
  • Kurz: 6.13

V jedinom nočnom zápase Colombus hosti Ottawu, a ja si volím stávku na multipoint Bradyho Tkachucka.

Colombus Blue Jackets aktuálne zmáha obrovská maródka, čo sa odzrkadluje na ich forme, keď prehrali už 8 zápasov v rade! Stále sa nachádzajú na 8.mieste čo je posledné kvalifikujúce do PO, ale takéto výsledky im na záverečné boje stačiť nebudú. Početnej maródke teda určite nepomáha ani mizerná forma a tlak na to, spraviť PO.

Ottawa Senators je z bojov o playoff mimo prakticky od začiatku sezóny a tak možu hrať pomerne bez stresov, nakoľko očakávania od vedenia prakticky neboli, tím je v prestavbe. Tomu zodpovedá aj predposledné miesto na Východe, pod nimi je len suverénne najhorší Detroit.

Brady Tkachuk je mladý 20ročný útoční Senators. Túto sezónu má bilanciu 38 bodov (18g+20a) za 62 zápasov. Svoje maximum z minulej sezóny (45 bodov) tak pravdepodobne prekoná.

Posledné dva zápasy, aj napriek tomu že Ottawa v nich dala iba 1 gól dokopy, nebodoval. V predchádzajúcich ale pri výhre 7:4 nad Buffalom (2 body), či výhrou 4:3 nad Dallasom (3 body) mal multipoint. Predtým opať v dvoch zápasoch mal vždy po bode, takže ak Ottawa skóruje viac ako minimum gólov, Brady v nich po vačšine má prsty.

Tento rok zaznamenal 8 zápas s viac ako jedným získaným bodom.

Okolnosti v Colombuse nie sú ideálne a preto volím aj troška riskantnejšiu stávku na multipoint Tkachuka. 5/10

Tiket



Chat