• Dátum: 24.02.2020
  • Tip: FC Barcelona
  • Kurz: 2.18

Neapol hostí, v prvom zápase osemfinále Ligy Majstrov, Barcelonu a ja volím tip na výhru hostí.

Neapol má poslednú dobu výbornú formu. Z posledných 7 zápasov vyhrali 6krát a prehrali len prekvapujúco s Lecce (2:3). V tomto období dokázali poraziť Lazio, Juventus a aj Inter, takže sa stretli so všetkými kvalitnými súpermi. Úprimne ma to prekvapilo, lebo Gattusa nepovažujem za kvalitného taktického manažéra a tím mi pripadá troška nad priemerne kvalitným, ale výsledky tvrdia opak.

Barcelona klasicky taktiež zbiera pomerne výhry. Z posledných 6 zápasov vyhrali v La Lige 5krát, v zápase Copa Del Rey prehrali s Bilbaom gólom z 93.minúty a vypadli. Klasicky tím ťahá Messi, a tak aj napriek zraneniam Suaréza či Dembeléhl, je stále prvá v tabulke. Dva body pred Realom Madrid s ktorým hrá cez víkend slávne El Clasíco.

Prečo volím túto stávku, je určite aj kurz. Cez dva na Barcelonu si totiž rád zahrám. Skúsenosti s takto doležitými zápasmi majú výrazne vačšie + efekt Messi je neuveriteľný, zápas dokáže prakticky vyhrať sám. Ale o tom snáď výraznejšie písať nemusím. A po pár rokoch s absenciou v neskorších záverečných kolách + totálny prepadák minulý rok s Liverpool sú dostatočne motivujúce sa opať pokúsiť dostať do finále. 8/10

Tiket



Chat