• Dátum: 24.02.2020
  • Tip: Cirstea a Více než 16.5
  • Kurz: 2.85

Zahrám proti prúdu na prekvapenie, že Cirstea zdolá unavenú Rybakinu.
Obdivuhodné výkony Rybakiny tento rok! Bilancia 19:4 a datuje sa ešte február. Vyhrala turnaj Hobart, bola vo finále v Shenzenu WTA, finale Petrohrad WTA a tiež vo finále v Dubaji! To je obrovská zaťaž, viete si to vôbec predstaviť pre telo 20 ročnej? Už ten tenis musí nenávidieť, podobne ako to nedávno prehlásil Bublik. Bublik sa vyjadril, že hrá len pre peniaze a v tomto momente si chce ešte zarobiť. Hovoril aj o obrovskej fyzickej záťaži. Ak Rybakene ide o peniazie, tento rok má zarobené nad očakávanie. Určite by už uvítala rehabilitačnú prestávku. Videl som posledné tri Rybakynej zápasy a videl som na nej stúpajúcu únavu. Na jej únavu upozorňoval aj Martičovej trener. Rybakina vyhrala, iba kvôli Martičovej neschopnosti dotiahnuť brejky v setov a s dávkou šťastia.
Cirstea WTA 72 vie zvíťaziť aj nad TOP hráčkami. Tento rok dokázala poraziť hráčky ako Suarez Navarro C. (Esp) WTA 70, Goerges J. (Ger) WTA 36, Strycova B. (Cze) WTA 34. Je schopná zdolať aj také hráčky ako je Rybakina. Cirstea mohla týždeň odpočívať, rehabilitovať, dolaďovať formu. Neočakávam ale hladkú výhru Cirstei. Preto prihodím že Rybakina najmenej 5 gamov uhrá.
Prekvapuje ma, že až 8 analýz preferuje víťazstvo Rybakinej. Naozaj až tak podceňujú tu obrovskú turnajovú záťaž Rybakinej, vrátane extrémných teplôt, a turnajových presunov? Každá skvelá séria sa raz tiež končí. Najväčšie prekvapenia bývajú v úvodných kolách. Rybakina už hrá asi len silou vôle, možno prišla na turnaj len pre tučné prémie. Už by si rada odpočinula a rehabilitovala. V tomto momente unavená Rybakina musí ako sa vyjadril aj už jej krajan Bublik doslova tenis nenávidieť.
Prajem veľa úspechov a hodnotné výhry.

Tiket



Chat