• Dátum: 24.02.2020
  • Tip: Sakkari
  • Kurz: 1.76

Sakkari je momentálne nebezpečná hráčka na všetkých povrchoch. Skvelý servis a forhand a dobrý pohyb. Jej slabšie výsledky na konci minulého roka bol spôsobené zranením zápästia, ale teraz je plne fit a plne konkurencieschopná s najlepšími hráčkami. Ona je blízko top20, čo bude jej max myslím. Tento rok prehrala 5 zápasov, ale všetky boli tesné a s najlepšími hráčkami ako Kvitova, Osaka, Rybakina alebo minulý týždeň so Sabalenkou, ktoa je opať v pohode. Dokonca bola dobrá aj na svojom najhoršom povrchu, v hale.

Goerges kvalitatívne klesá a je takmer mimo top40. Tento rok prehrala s Riske, Cirstea, Wozniacki a Bencic, ktoré sú o triedu horšie hráčky ako tie, ktoré vyradili Sakkari. Julia robí veľa chýb a hlavne v kritických situáciách sa takmer vždy zasekne.

Sakkari je tiež vynikajúca v obrane, a to bude dnes kľúčové. Nechá Juliu hrať pár lôpt navyše a prinúti ju k chybám. Naozaj nevidím zbrane v hre Gorges, ktoré dokážu poraziť Sakkari v súčasnej forme. 1,75+ je pre stávku v poriadku. GL

Tiket



Chat