• Dátum: 23.02.2020
  • Tip: Manchester U.
  • Kurz: 1.61

Manchester United svojimi kolísavými výkonmi určite v tejto sezóne neteší svojich fanúšikov, ale keď je v jeho domácom zápase proti tímu, ktorý je namočený do zostupového pásma kurz 1,60 tak si to jednoducho musím vyskúšať.

United sú aktuálne síce až na siedmom mieste tabuľky, ale vďaka vylúčeniu mestského konkurenta M. City z európskych pohárových súťaží sa zdá zrazu účasť v LM reálnejšia. Ak vyhrajú tento zápas tak v tabuľke predskočia Sheffield aj Tottenham a budú na priečke zaručujúcej LM navyše len s trojbodovou stratou na Chelsea, ktorú v pondelok zdolali na jej štadióne 2-0. Druhú šancu na dosiahnutie tejto miestenky majú diabli ešte cez EL v ktorej vo štvrtok uhrali v Brugách remízu 1-1 a čaká ich domáca odveta.

Watford je aktuálne na 19. teda predposlednej priečke. Na Aston Villu, ktorá drží posledné nezostupové miesto však strácajú len jediný bod takže žiadna panika ešte nie je namieste. Mierne obavy môžu panovať z toho, že doteraz sa Watford na Old Trafforde predstavil len šestkrát a zatiaľ nedokázal uhrať ani jediný bod so sumárnym skóre 2:16.

Produktivita :
MU : Rashford(14g+4a), Martial(9g+3a), Greenwood(4g), Daniel James(3g+6a), McTominay(3g), Pereira(3a)
Watford : Deeney(5g+1a), Deulofeu(4g+5a), Doucouré(4g+1a), Sarr(3g+3a), Perreyra(3g)

Obe mužstvá potrebujú v tomto dueli bodovať. Domáci pre LM, hostia pre záchranu, ale tak ako som písal v úvode keď je na síce trápiaceho sa favorita v domácom dueli s tímom namočeným do boja o záchranu kurz okolo 1,60 tak ja v ňom vidím hodnotu.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Lindelöf, Maguire, Shaw - Wan-Bissaka, Fred, Matić, Williams - Fernandes - James, Martial
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Mariappa, Kabasele, Cathcart, Masina - Hughes, Capoue - Sarr, Doucouré, Deulofeu - Deeney

Môj tip : 2-1 (Martial,Fernandes - Deeney)

Tiket



Chat