• Dátum: 23.02.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 2

Wolves privíta Norwich, a ja trochu netradične si zahrám strelca domácich, Raúla Jimenéza.

Wolves aktuálne síce patrí až 9.priečka so ziskom 35 bodov, ak by ale v dnešnom zápase vyhrali, znova by sa dostali iba na rozdiel jedného bodu na priečku 5tu. A tá pravdepodne bude stačiť na kvalifikáciu do Ligy Majstrov! (ak rátame s definitívnym vylúčením Manchestru City). Wolves už tento rok hrajú EL a po domácej výhre 4:0 pravdepodobne pojdú minimálne o kolo ďalej, a tak im európske súťažie určite zachutia. Posledné dva ligové zápasy hrali bezgólovo s Manchestrom United a Leicestrom.

Norwich je suverénne posledný tím, na záchranu strácaju 7 bodov a pravdepodobne ich na rok v PL neuvidíme. Je to veľká škoda lebo predvádzajú naozaj pekný a atraktívny futbal, čo ich často stojí body.

11 gólový Jimenéz je prvá voľba do útoku a najvačšia opora tímu. V spolupráci s Traorém ktorý mu pripravuje šance je neskutočne nebezpečný. Navyše zahráva aj pokutové kopy.

Tažko sa mi tipuje priamo zápas, nakoľko fandím Norwichu aby zázrakom ligu zachránil, ale na kvalitný Wolves to stačiť nebude. Navyše Norwich už nemože zbierať body po troškách, musia vyhrávať a to by malo Wolves vyhovovať. Očakávam že ich najlepší strelec sa v tomto verím v otvorenom zápase presadí gólovo. 10/1

Tiket



Chat