• Dátum: 23.02.2020
  • Tip: S.Tsitsipas a Méně než 21.5
  • Kurz: 3.47

Zdravím,

pre moju prvú analýzu som si vybral finálový zápas z Marseille medzi dvomi mladíkmi - Felix Auger-Aliassime vs. Stefanos Tsitsipas.

Prvý menovaný zažíva vydarený štart do novej sezóny, postupne úročí skúsenosti z minulých sezón, keď sa mu síce nijak výrazne nedarilo, odohral však množstvo ťažkých zápasov a to je pre (stále ešte) teenagera veľmi cenné. Po Austrálii odohral veľmi vydarený turnaj v Rotterdame, kde nestačil až na vynikajúceho Monfilsa. V Marseille sa mu darí podobne dobre, ale odohral tu už viacero ťažkých zápasov, naposledy včera proti domácemu Simonovi.

Myslím, že Tsitsipasa nie je potrebné extra predstavovať. To, čo Felixa podľa všetkého čaká túto sezónu, si Stefanos odkrútil už v tej minulej a dostal sa na vynikajúcu úroveň. Na AO (podľa mňa) nečakane vypadol v osemfinále s Raoničom, ten však hral výborne. Prehrou s Bedenem v Rotterdame nepotvrdil svoje kvality, ale v Marseille už hrá výborne. Vo dvoch setoch si poradil so zlepšujúcim sa Ymerom, výborne hrajúcim Pospisilom a neprekvapil ho ani nevyspytateľný Bublik.

Dnes poobede Tsitsipas získa ďalší turnajový vavrín, Felix si ešte bude musieť počkať. Podobne ako v Rotterdame, ani dnes nenájde recept na kvalitného súpera.

Budem veriť výhre Tsitsipasa vo dvoch setoch, kde minimalne jeden skončí už pred tie-breakom. Kurz 3.48 je veľkým lákadlom a preto odporúčam. Pre slabšie povahy je v kurze 2.15 výsledok zápasu 2:0.

Peknú nedeľu všetkým!

Tiket



Chat