• Dátum: 22.02.2020
  • Tip: Inter Milano
  • Kurz: 1.35

V posledných sezónach v talianskej Serii A jasne dominoval Juventus, ale v tejto sezóne to vyzerá na celkom pekný súboj medzi trojicou Juventus-Lazio-Inter. Juventus svoj sobotný zápas zvládol a niečo podobné čakám aj od Interu v jeho domácom dueli so Sampdoriou.

Inter disponuje kádrom s hodnotou 683 mil. euro. Všetci poznáme nasledovné futbalové mená : Handanovič, Škriniar, De Vrij, Godín, Ranocchia, Brožovič(3g+4a),Sensi(3g+4a), Barella(4a), Vecino, Victor Moses, Candreva(2g+5a), Ashley Young, Eriksen(nechápem ako ho Tottenham mohol pustiť za tak nízku čiastku 20 mil. euro), Alexis Sanchez, Lautaro Martinez(11g+3a) či Lukaku(17g). Inter bol pred týmto kolom na treťom mieste tabuľky s trojbodovou stratou na Juventus a dvojbodovou na druhé Lazio.

Sampdoria je priemerný taliansky klub, ktorý sa zväčša umiestňuje v strede tabuľky. Hodnota ich hráčskeho kádra je 138 mil. euro. K najznámejším menám z ich kádra patria : brankár Audero, obrancovia Yoshida, Tonelli, Dodo či Bereszynski, stredopoliari Ekdal(2a), Linetty(2g+3a) Jankto(2a) či Gaston Ramiréz(5g-vykartovaný) a útočníci Gabbiadini(6g+2a) a Quagliarella(7g+4a). Sampdoria však prežíva jednu z najhorších sezón za posledné obdobie keď je v tabuľke až na 17. mieste s bilanciou 6-5-13 a len jednobodovým náskokom na vypadávajúci FC Janov.

História vzájomných zápasov je bohatá a určite je zaujímavé, že posledných 5 duelov vyhral Inter. Zaujímavá je aj vzájomná bilancia oboch trénerov. Conte(Inter) dokázal nad Ranierim(Sampdoria) vyhrať zo 6 duelov päťkrát.

Inter je aktuálne v pozícii, že si nemôže dovoliť nejaké zbytočné zaváhania a ja ho v tomto dueli ani neočakávam.

Tiket



Chat