• Dátum: 22.02.2020
  • Tip: Feyenoord -1.0
  • Kurz: 1.34

Minulý týždeň som tu avizoval, že budem skúšať stávky aj stávky na favorizované mužstvá v minimálnom handicape. Bayern túto úlohu v Kolíne splnil, ale Dunajská Streda predviedla doma so Senicou ubohý výkon a kludne mohla prehrať o 3-4 góly. Dnes som si vybral duel holandskej Eredivisie medzi veľmi dobre rozohratým Feyenoordom a Sittardom.

Feyenoord v posledných sezónach zaostával za dvojicou Ajax-PSV, ale rozhodne ho môžme označiť za holandský veľkoklub. V tabuľke sa aktuálne nachádza na treťom mieste. Na vedúci Ajax síce strácajú už 10 bodov, ale na druhý Alkmaar, ktorý by ešte išiel do LM strácajú len štyri body. Feyenoord vyhral posledných 9 súťažných zápasov aj keď jeden z nich až po predĺžení v pohári práve na pôde Sittardu. V poslednom dueli na pôde Zwolle prehrávali 3-2, ale po veľmi bojovnom výkone dokázali otočiť na 3-4 a víťazný gól strelil slovenský reprezentant Boženík pre ktorého to bol po zimnom prestupe prvý zásah za Feyenoord.

Sittard hrá v lige ešte len druhú sezónu a bude mať čo robiť aby si v nej zahral aj v tej budúcej keďže momentálne sú na 14. mieste tabuľky len s dvojbodovým náskokom na barážovú miestenku. V tomto dueli im bude chýbať slovenský stopér Niňaj, ktorý zatiaľ vynechal v priebehu sezóny len jeden zápas.

Najproduktívnejší hráči :
Feyenoord : Berghuis(13g+7a), Sinisterra(5g+6a), Jorgensen(5g+2a), Toornstra(4g+4a), Larsson(4g), Kokcu(3a)
Sittard : Diemers(6g+5a), Cis(6g+4a), Damascan(6g+1a), Passlack(2g+2a), Angha(3a)

Feyenoord je v dobrej forme navyše doma je s bilanciou 7-3-1 veľmi silný. Hostia sú s vonkajšou bilanciou 0-3-8 najhorším tímom ligy. V týchto zápasoch dali len 6 gólov čo je priemer zhruba pol gólu na zápas, ale inkasovali ich až 33 !!! čo je priemer presne tri góly na zápas.

Tento zápas by mal byť pre Feyenoord povinnou jazdou a ja si vyskúšam dať najmenší handicap. Pri potenciálnom víťazstve domácich len o jediný gól sa nám vklad vráti.

Tiket



Chat