• Dátum: 21.02.2020
  • Tip: Bayern a Více než 1.5
  • Kurz: 2.03

Bayern predvadza dominantne vykony posledne zapasy a poraza svojich superov i o viac golov. Naposledy vyhrali v Kolne 4:1. Opet sa golovo presadil i Lewandowski, ktory pravidelne skoruje goly nielen v lige ale aj v lige majstrov ci kvalifikacii.
Vobec by som sa necudoval, keby gol skoroval aj Chelsea a nie len jeden. Je najlepsim strelcom tuto sezonu v lige majstrov spolu s Haalandom a v Nemeckej lige je najlepsi. Bayern pocas sezony vymenil trenera Kovaca a ta vymena vyzera, ze druzstvu prospela aspon na chvilu. Po tej zmene vyhrali 4:0 nad Dortmundom a 4:0 v Dusseldorfe. V lige majstrov porazili 2:0 Olympiakos a 6:0 Cervenu Zvezdu Belehrad. Lenze potom prisli prehry s Leverkusenom 1:2 a s Monchengladbachom 1:2 a potom zase vyhry. Prestavka pomohla trenerovi spoznat lepsie druzstvo a Bayern by mal cez Chelsea postupit dalej.
Chelsea chybaju rozdielovi hraci a v lige este maju aj prehru s utrapenim Manchestrom United 0:2 a posledne 4 kola v dobe pisania analyzy nevyhrali. Pre mna su favoriti hostia.

Tiket



Chat