• Dátum: 21.02.2020
  • Tip: Juventus
  • Kurz: 1.42

V 25. kole talianskej Serie A zavíta vedúci Juventus na pôdu posledného tímu tabuľky Spalu do Ferrary a ja očakávam tri body pre hosťujúci tím.

Spal hrá v lige ešte len tretiu sezónu. V tých prvých dvoch bol na 13. a 17. mieste takže nejaké veľké ambície nemá a ani nemôže mať. Aktuálne je totiž s bilanciou 4-3-17 na poslednom mieste a na prvú nevypadávajúcu Sampdoriu má stratu už 8 bodov. Hodnota kádra tohto tímu je 73 mil. euro. Najznámejšími menami sú : brankár Berisha, obrancovia Vicari(otázny štart), Bonifazi a Felipe, stredopoliari Missiroli a Lucas Castro a útočníci Petagna(9g) či kapitán Flocarri.

Juventus v posledných sezónach jasne vládol talianskej lige. Túto sezónu pokračuje v skvelých výkonoch, ale zlepšili sa aj súperi(Inter Miláno, Lazio Rím) a tak aj napriek skvelej bilancii 18-3-3 má náskok na druhé Lazio len bod a na tretí Inter len tri body. Nebudem tu vypisovať hviezdnych hráčov tohto tímu pretože ich všetci dobre poznáme a tak len v skratke dám najproduktívnejších hráčov : Cristiano Ronaldo(20g), Dybala(6g+8a), Higuain(5g+4a), Pjanič(3g+4a), Bentancur(7a), Alex Sandro(3a).

Od postupu Spalu do ligy sa odohralo 5 vzájomných zápasov. Juventus dokázal v pohode vyhrať všetky domáce duely, ale na pôde hostí ešte ani raz nevyhral keď zapísal len jednu remízu a jednu prehru. Práve preto očakávam, že tentokrát Juve nič nepodcení a v boji o majstrovský titul si pripíše do tabuľky povinné tri body.

Tiket



Chat