• Dátum: 21.02.2020
  • Tip: Více než 1.5
  • Kurz: 2.5

Chelsea v ostro sledovanom zápase privíta Tottenham, a ja očakávam vypätý zápas a volím stávku na viac ako jednu žltú kartu už v polčase.

Je pravdepodobné, že kvoli vyradeniu Manchestru City z LM, na kvalifikáciu do ďalšieho ročníka postačí aj 5.miesto. Ja ale stále rátam s klasickými 4.miestami nakoľko prebieha odvolanie Citizens a tak to nie je 100% potvrdené (ale len 99% isté).

Chelsea patrí aktuálne 4.miesto so ziskom 41 bodov. Majú len bod náskok pred svojím súperom. Posledný zápas hlboko nezvládli a v pondelok prehrali doma s Manchestrom United 0:2. Na Lampardovi bola vidno frustrácia, proti svojmu bývalému koučovi sa určite bude chcieť ukázať. Problémy má Chelsea v bránke, Kepa je najhorší brankár v lige, ale Caballero mu nebezpečne sekunduje. Pre Frankieho obtiažna situácia do konca sezóny, navyše ak ich po víkendovom derby čaká zápas proti Bayernu. Do zápasu navyše nezasiahne ani Ngolo Kanté.

Tottenham ako som spomínal stráca bod na 4.priečku ale tiež nezažívajú ideálne obdobie. Cez týždeň už odohrali svoj prvý osemfinálový záps v Lige Majstrov. A po slabom výkone podlahli RB Lipsku (len) 0:1. Navyše pri zranení Kanea sa zranil aj Son a Hotspurs tak nemajú útočníka. Z 43 gólov, táto dvojica dala v PL 20!

Za posledných 12 vzájomných zápasov, až v 9 prípadoch padli v polčase minimálne 2 žlté karty!

Obidva tímy patria k trestanejším v rámci Premier League. Chelsea v počte žltých kariet patrí 3.miesto(54ŽK), Tottenham 7.miesto (49ŽK).

Zápas píska Micheal Oliver, jeden z najskúsenejších rozhodcov v lige. V lige odpískal túto sezónu 20 zápasov a dal 64 žltých kariet. Červenú ešte neťahal.

Obidva tímy na tom nie sú s formou či zraneniami ideálne a tak očakávam veľmi vyhecovaný zápas, na ktorom sa budú chcieť obaja odraziť. Frankie sa určite bude chcieť vytiahnuť nad svojho učiteľa.

Prvý zápas tesne pred Vianocami vyhrala Chelsea 0:2. V polčase sme videli až 4ŽK a celkovo za zápas 7ŽK+1ČK.

Dokopy aspoň 2 žlté karty by sme do polčasu mali vidieť. 10/10

Tiket



Chat