• Dátum: 20.02.2020
  • Tip: Chelsea
  • Kurz: 1.75

Ahojte,
v tomto zapase slagra anglickej ligy medzi Chelsea(4.) a Tottenhamom(5.) verim domacim. Na to ,ze ide o tabulkovych susedov je na Chelsea dost maly kurz, pricom sa pohyboval najprv okolo 1,9...no tento kurz ma svoje dovody. No stale 1,76 je dobry kurz na prilepsenie.
Chelsea je viac menej v plnej sile, avsak nevyhrali uz 4 ligove zapasy(0:1 vNewcastle, 2:2 d Arsenal, 2:2 v Leicester,0:2 d Manch Utd.).
Tottenham vonku nic moc ,bilancia 3 5 5 a prehry boli so silnym Liverpool, Manch Utd, Leicester, Southampton a Brighton...za zmienku stoji remiza v Manch City na zaciatku sezony a tiez v Arsenale. No to hral Tottenham v plnej sile aj s Erikssonom (odchod Inter Milan),Sonom, Kanom a Sissokom(vsetci zraneni) a tiez s Lamelom,ktory uz nastupil tento tyzden proti Lipsku v LM, avsak iba striedal, nakolko vobec netrenoval ako sa vyjadril po zapase s Lipskom Mourinho. Mourinho je zjavne znepokojeny zraneniami v jeho time, pricom sa vyjadril v rozhovore,ze je to ako ked idete strielat zo zbrane a nemate naboje...cize ofenziva Tottenhamu je momentalne iba na Lucasovi, Alim a po zraneni sa vracajucom Lamelovi, no v zapase s Lipskom to bolo naozaj slabucke.
A preto tak nizky kurz na Chelsea a verim, ze aj vyjde.
Vela stastia!

Tiket



Chat