• Dátum: 20.02.2020
  • Tip: Plzeň
  • Kurz: 1.3

Po tom čo predviedli hokejisti Zvolena v Detve kde mali 63 striel a aj tak prehrali z vedenia 2-0 som si musel dať chvíľu pauzu a tú preruším tipom z českej futsalovej ligy. V jej 18. kole si zahrám výhru favorizovanej Plzne na palubovke Českej Lípy.

Česká Lípa je aktuálne v tabuľke na 7. mieste s bilanciou 4-3-9 a jednobodovým náskokom pred deviatym Libercom, ktorý by už do play-off nešiel. Plzeň je na tom diametrálne odlišne keď aktuálne s bilanciou 15-1-1 vedú ligu s trojbodovým náskokom na Chrudim a šesťbodovým náskokom na Spartu, ale oba tieto tímy majú odohratí o jeden zápas menej.

Česká Lípa má v posledných domácich kolách veľmi ťažký los keď teraz ťahá šnúru troch zápasov s tímami z čela tabuľky. Najprv prehrala 7-1 s Chrudimom, potom 8-3 so Spartou Praha a teraz ju teda čaká Plzeň, ktorá zatiaľ nevyhrala v tejto sezóne len dva zápasy keď stratila body za domácu prehru 2-6 so Spartou a za remízu 1-1 v Chrudimi.

Z posledných 10 vzájomných zápasov vyhrala Plzeň až 9. Ten posledný z tejto sezóny vyhrala doma úplne v pohode 7-0. V minulom kole hrala s Libercom, ktorý podcenila a musela otáčať z 2-5 na 6-5. V tomto dueli teda očakávam, že si dajú pozor a potvrdia veľký výkonostný rozdiel medzi priemerným a špičkovým českým futsalovým tímom.

Tiket



Chat