• Dátum: 20.02.2020
  • Tip: Liverpool
  • Kurz: 1.95

Odveta je ešte ďaleko, ja ale využijem ponúknutý kurz už teraz. Prvý zápas vyhralo Atletiko 1:0.

Analýza písaná dva dni po prvom zápase!

Formy tímov rozoberať nebudem, do odvety sa toho totiž može veľa pozmeniť a nebolo by to aktuálne.

Atletiko prvý zápas vďaka výhre 1:0 zvládlo lepšie. Navyše Liverpool sa nedostal ani k jednej strele na bránku! To pri takej ofenzívne mašine akou Lpool je, je pozoruhodné. Aj keď pár šancí skončilo mimo len tesne. Atletiku pomohol rýchly, pomerne náhodný gól a tak sa mohli sústrediť na svoj vysoko defenzívny futbal s veľmi častými prerušeniami. Ak rozhodca sa dal troška strhnúť davom a pískal skoro každý kontakt.

Odveta na Anfielde je ale úplne iná liga a zrejme to najťažsie pre hosťujúce tímy. Atmosféra v takto doležitých zápasoch je vybičovaná a domáci tím je pri podpore fanúšikov ešte triedu dve vyššie.

Dá sa očakávať, že Atletiko so Simeonem príde s tým istým taktickým zámerom, ako znechutiť domácim zápas so zatiahnutou defenzívou a zdržovaním. Na rozhodcu bude ale na domácom štadióne vyvíjaný tlak aby hosťom toto určite nedovolil od prvej minúty.

Atletiko je kvalitný tím, to bezpochyby, ale aktuálne na kvality Liverpoolu jednoducho nestačia. Kvoli tipu je aj dobré že prvý zápas Lpool prehral, pred ním bol totiž bol kurz na postup 1,30(!). Ja si myslím že ale o nejakú 1-2 desatinky by ale mal byť ešte nižšie.

Preto ponúknutý beriem a verím, že obhajca trofeje a suverén domácej súťaže postúpi aj do ďalšieho boja. Odveta na Anfielde je to najlepšie čo v tomto momente potrebujú. 10/10

Tiket



Chat