• Dátum: 20.02.2020
  • Tip: Ano
  • Kurz: 18

Ahojte, pôvodne som nechcel písať analýzy na politiku, ale to čo sa deje na politickej scéne v našej malej krajinke pod horami...a tak som si povedal, že obetujem tých pár minút a korektne vyjadrím svoj názor na to, čo som si tipoval.
Dnes sa bude podávať "slovenský politický guláš", ale treba s ním opatrne, aby Vám neprišlo zle. Tí múdrejší veľmi dobre vedia, že politika je panské huncútstvo a páni politici nás potrebujú hlavne pred voľbami. Sú schopní nasľubovať hory, doly. Slová nič nestoja. A k tomu pridajú dehonestáciu svojich politických súperov pomocou zábavných videí, podcastov, článkov...hlavne, že oni sú tí "najčistejší" pod slnkom. Jednoducho slovenský politický cirkus. Kde vstupné je zdarma.
Prejdime však na podstatu tejto analýzy. Prečo si myslím, že voľby vyhrá ĽS Naše Slovensko?
1./ Slovenský volič je znechutený a tak dá natruc, práve ĽSNS
2./ Slovenský volič je zúfalý a zúfalý ľudia robia zúfalé činy (môj názor, nemusíte sa s ním stotožniť)
3./ Slovenský volič je totálne dezorientovaný, ale ĽSNS nič nekomplikuje, jednoduchým spôsobom vysvetľuje, že má "liek" na slovenský problém
4./ Medzi slovenskými voličmi je aj veľa národniarov (nechcem napísať, že rasistov a fašistov, ale určite aj tých nie je málo) a tak prečo nepodporiť stranu, ktorá vyznáva vlasť, tradičnú rodinu a slovenský národ =jeho zvyky, tradície, kultúru a v neposlednom rade históriu
5./ ĽSNS najviac volia ľudia od 18 do 25 rokov (ale určite sa tam nájde aj kopec starších)

Sám som zvedavý ako dopadnú voľby, ale vyskúšať prekvapivý výsledok nemusí byť na zahodenie, veď žijeme predsa v krajine kde je možné všetko a nič.
Prajem Vám pekný deň :)

Tiket



Chat