• Dátum: 20.02.2020
  • Tip: Bayern -1.0
  • Kurz: 2.43

V osemfinálovom zápase medzi Chelsea a Bayernom verím vo výhru hosťujúceho tímu a najtesnejším rozdielom to nebude.

Analýza písana pred víkendovým kolom!

Chelsea je aktuálne na 4.mieste v Premier League keď majú iba bod náskok na 5ty Tottenham. A práve s týmto tímom hrajú v sobotu ligové kolo, takže na nejaké šetrenie na týždňový zápas Ligy Majstroc priestor absolútne nebude. Posledné kolo v pondelok Chelsea navyše prehral proti Manchestru United doma 0:2 a tak za posledných 5 zápasov vyhrali iba v FA Cupe na pode Hullu City 1:2. Navyše majú pomerne náročné obdobie, stretli sa s Arsenalom, spomínaným Hullom, Leicestrom, United, čaká ich Tottenham a cez týždeň Bayern. To nie sú zrovna ideálne vyhliadky. Navyše má Chelsea obrovské problémy v brankáre. Kepa má najhoršie čísla v lige v pomere zákrokov/gólov a po výmene Caballero je pravdepodbne ešte horší. Frankie to ale bude musieť s touto dvojkou túto sezónu ešte vydržať.

Bayern je opať na vrchole Bundesligy, ako je na to zvyknutý. Síce len o bod, ale je. Ligové kolo ich čaká v piatok, avšak proti Padebornu takže ich čaká pomerne ľahká ligová povinnosť. Bayern prehral naposledy 7.12 v Gladbachu, odvtedy vyhrali 8 zápasov a až posledné kolo remízou 0:0 s druhým Lipskom túto sériu výhier prerušili.

Pre Chelsea účinkovanie v Lige Majstrov skončí hneď v prvom kole, a výrazne rozhodnuté bude pravdepodobne už v prvom zápase. Bayern je kvalitatívne vyššie ako ich súper, navyše pohoda a výsledky hrajú tiež v jeho prospech. Ak k tomu pridám ešte mizerných brankárov londýnskeho tímu a miernu rezignáciu Lamparda (ktorá bola vidieť v zápase proti United) výhra hostí je viac než očakávaná. A žeby to bola zrovna iba o gól si nemyslím. Keby náhodou, vklad sa vracia. 10/10

Tiket



Chat