• Dátum: 19.02.2020
  • Tip: Inter Milano -1.0
  • Kurz: 2.17

Ludogorets privíta Inter Milán, a ja v tomto zápase vidím výrazného favorita v hosťujúcom tímu.

Ludogorets sa kvalifikoval so vyraďovacích bojov z 2.miesta svojej skupiny, keď skončili za Espanyolom Barcelona. Vo vyrovnanej skupine tak zanechali Ferencváros a CSKA Moskva. V domácej lige vedú s náskokom 7 bodov, po zimnej pauze dokázali v generálke vyhrať 6:0.

Inter Milan bude hrať EL kvoli vypadnutiu v skupinovej fázy LM. V silnej skupine popri Slavii ktorá obsadila posledné miesto nad nimi skončil Dortmund a Barcelona. V domácej lige mal Inter ťažké zápasy za sebou. Ten prvý v derby proti AC ešte dokázali vyhrať (prehrávali polčas 0:2, vyhrali 4:2), následne ale proti Neapolu a Laziu ale prehrali. Na prvé miesto strácajú 3 body a súboj o titul s Juventusom a Laziom ešte bude zaujímavý.

Aj keď talianske tímy v rámci EL (navyše na vonkajších zápasoch) sa snažim vynechávať, tento tip mi ale nedá obísť. Inter má jednoznačne lepší a kvalitnejší tím, a mali by to výsledkovo potvrdiť už aj v európskych súťažiach. V LM to nevyšlo a neočakávam že Conte bude mať taktiku sa “vykašlať” iba na EL a hrať na jednu kartu v domácej lige. Inter má silný a široký tím a ja volím tip na jeho výhru o minimálne dva góly. Ak Inter vyhrá o gól, vklad sa vracia. 10/10

Tiket



Chat