• Dátum: 19.02.2020
  • Tip: Remíza
  • Kurz: 1.65

Začína odvetná fáza Európskej Ligy, FC Bruggy privíta Manchester United a ja v tomto zápase volím remízu v polčase alebo na konci zápasu.

FC Bruggy sa do EL dostali po účinkovaní v Lige Majstrov. Popri PSG a Realu Madrid sa to ale už po vylosovaní dalo očakávať. Každopádne daná stávka by v 6tich zápasoch skupinovej fáze LM vyšiel až 4krát! Iba zápasy proti PSG neskončili remízou v polčase/konečnom výsledku. V domácej súťaži sú Bruggy suverén, majú náskok 11 bodov a o titule je už prakticky rozhodnuté.

Manchester United rovno začal v EL. Aj napriek kolísavým výsledkom podľa prvotných očakávaní postúpil ďalej. Daným výsledkom skončila polovica zo 6tich zápasov v skupine. United zvládli generálku v pondelok proti Chelsea, keď vyhrali 0:2. Pravdepodobne ale kvalifikácia cez anglickú ligu do LM je pasé a jediná možnosť je tak vyhrať EL.

United má veľké problémy v útoku. Rashford je zranený, všetko to stojí na Martialovi, nakoľko forma mladého Jamesa bola zo začiatku sezóny zrejme len náhoda. Bruno Fernandéz priniesol do zálohu kreativitu, ale na všetko stačiť nemože. Bruggy majú tím veľmi skúsený a pomerne silný, aj napriek tomu že ide o belgický tím.

Ja očakávam veľmi vyrovnaný a opatrný zápas a tak je premňa stávka na remízový dvojtip ideálna. 10/10

Tiket



Chat