• Dátum: 19.02.2020
  • Tip: Valencia
  • Kurz: 5.23

Tak v tejto analýze musíš hneď na úvod napísať že sa fakt veľmi čudujem takému kurzu na Valenciu aký je. Proste kurz cez 5 na tím ktorý vyhral svoju skupinu kde bola aj Chelsea a Ajax? To podľa treba využiť a skúsiť to. Naozaj by ma zaujímalo v čom je Atalanta taký veľký favorit. Netvrdím že nemôže doma Bergamo vyhrať ale že by bolo o toľko kvalitnejší tim ako Valencia, podľa mňa hlúposť.
Priznávam dnes som urobil jednu chybu dal som Liverpool hlavne kvôli výsledkom z domácej ligy ale to bola chyba pretože Liga Majstrov je iná súťaž ako domáca a práve preto sa nechcem teraz pozerať na domácu ligu kde Atalanta podáva výborne vykomy, dáva veľa gólov a tak ďalej a naopak Valencia sa v poslednom období hlavne vonku trápi a prehráva svoje zápasy.
V Lige Majstrov môžeme vidieť niečo úplne iné. Atalanta sa ledva dostala zo skupiny aj keď je pravda že v závere parádne zabrala, ale jej súperi v boji o postup boli Šachtar Doneck a Dinamo Záhreb (Man.City nerátam to bolo jasné že skupinu vyhrajú). Atalanta dokonca doma aj podľahla Šachtaru. A do úvahy musíme zobrať aj to že Atalanta nemôže v Lige Majstrov ťažiť z domáceho prostredia pretože svoje zápasy hrá v Milane a to je tiež trochu nevýhoda.
Valencia naopak svoju skupinu vyhrala a zoberme si že to bolo v spoločnosti Chelsea a Ajaxu. (Lille neukázalo nejakú kvalitu) A treba napísať aj to že práve vonku Valencia ani raz neprehrala. Víťazstvá v Londýne a v Amsterdame by fakt čakal asi málokto a aj vtedy bol kurz na Valenciu podobný ako teraz. To znamená že aj v skupine sa im darilo viac vonku ako doma. Ja tu fakt nevidím dôvod prečo by som mal až tak favorizovať Atalantu, radšej budem hrať v krásnom kurze Valenciu čo si myslím že aj na základe týchto veci čo som písal je určite reálna stávka. Dôvera stredne vysoká dávam 6/10.

Tiket



Chat