• Dátum: 18.02.2020
  • Tip: Získá bod
  • Kurz: 1.95

Dnes posledná 4/4 analýz patrí výborne hrajúcemu krídlu Philadelphie Jamesovi van Riemsdykovi. Tento kurz ma dnes veľmi zaujal. James je vo výbornej forme, keď v posledných piatich zápasoch nazbieral 8b za 4 góly a 4 asistencie. Forma ako hrom!

Ďalším faktom ktorý pre mňa osobne zohráva veľkú rolu je to, že dnes by Philadelphia mala mať proti Columbusu navrch. Columbus sa nenachádza vo veľmi dobrej forme a situácii, nakoľko majú neskutočne početnú marodku, čo sa aj odzrkadlilo na posledných zápasoch, keď prehrali posledných 5 zápasov a strelili len 8 gólov čo je priemer 0,63 gólu na zápas. Chýbajúcich hráčov ako Anderson, Atkinson, Dubinsky, Jones, Korpisalo, Wennberg je jednoznačne cítiť na hernom prejave Columbusu.

James hráva v tretej formácii spolu s Laughtonom a Pitlickom a funguje to medzi nimi veľmi dobre. Čo je ale oveľa podstatnejšie, James hráva aj v druhej presilovkovej formácii, kde sa mu zvykne dariť bodovo výnimočne.

Aj preto si myslím, že dnes Philadelphia bude mať jasne navrch, budeme svedkami streleckých hodov a James van Riemsdyk bude bodovať v 6 zápase po sebe!

Tento kurz jednoducho nemôžem odmietnuť!

GL!

Tiket



Chat