• Dátum: 18.02.2020
  • Tip: Wierer Dorothea
  • Kurz: 1.55

Zdravím vás.

V mojej dnešnej tretej analýze si odbehneme z hokeja na dianie majstrovstiev sveta v biatlone, ktoré sa konajú v Talianskej Anterselve.

Tu si rád zahrám na domácu Taliansku krásku Dorotheu Wiererovú, že bude lepšia ako Nórka Tiril Eckhoffová.

Tiril mala počas celej sezóny fantastickú formu a to hlavne streleckú keďže bežkyňa bola fantastická vždy. Avšak po príchode do Anterselvy sa jej strelecká forma akosi vytratila čo malo za následok 6 chýb v šprinte a 3 chyby v stíhačke. V šprinte skončila až 59 a v stíhačke sa dostala na 20 priečku čo na 2ku v svetovom pohári nieje dobrá vizitka...

Naopak Dorothea je natom o dosť lepšie. Šprint jej síce nevyšiel až tak podľa predstáv obsadila v ňom až 7 miesto pričom na strelnici chybovala 2 krát ale chuť si pred domácim publikom napravila v stíhačke kde z 20 terčov minula len jeden jediný a tak si mohla vychutnať víťazstvo pred Nemkou Herrmannovou a Nórkou Roeiselandovou.

Dorotheu dnes radím medzi veľké favoritky celého závodu kde bude hnaná domácim publikom k dobrému výkonu. A v súboji z Eckhoffovou jej dávam dôveru 10/10 a to z dôvodu lepšej streľby na pôde MS a keďže sa ide vytrvalostný závod na 15 km tak každá chyba znamená +1 trestná minúta kde myslím, že Eckhoffová naberie viac trestných minút ako Wiererová a bežecky to už nebude môcť dohnať.

Tak držím palce a nech sa zelená. ??

Tiket



Chat