• Dátum: 18.02.2020
  • Tip: Dunklee Susan
  • Kurz: 2.52

Zdravím vás.

Tak je tu moja dnes posledná analýza kde sa spolu umznovu pozrieme na majstrovstvá sveta v biatlone, ktoré sa konajú v Talianskej Anterselve.

Tu ma veľmi prekvapil skoro až šokoval kurz v súboji Justine Braisaz a Susan Dunklee.

A to z jediného dôvodu, že Justine už dlhodobo nepatrí k dobrým strelkyniam zatiaľ čo Susan bezpochyby. Zatiaľ sa to potvrdzuje aj na pôde MS v Talianskej Anterselve kedy v oboch prípadoch bola Američanka lepšia. Francúzka obsadila v šprinte 32 miesto z 4 chybami a v stíhačke 37 miesto zo 6 chybami. Američanka naopak zažiarila v šprinte kde skončila na 2 mieste keď trafila všetky terče avšak vybuchla v stíhačke kde podobne ako Braisz mala 6 chýb na strelnici a obsadila 36 miesto práve pred Francúzkou. Ale z dlhodobého hladiska je Susan omnoho lepšia strelkyňa ako Justine a verím, že sa zo svojich 6 chýb poučí a dnes zostrelí všetkých 20 terčov.

Preto musím vyskúšať kurz 2.52 na Susan v súboji z Justine kvôli dlhodobým štatistikám a tým, že sa ide 15km závod kde každý minutý terč znamená +1 trestná minúta kde hlavne strelba bude základným piliérom dobrého umiestnenia. Takže vítazstvo Susan vidím veľmi nádejne a dávam mu dôveru až 10/10 pri fakt dobrom kurze na Američanku.

Tak držím palce a nech sa zelená. ??

Tiket



Chat