• Dátum: 17.02.2020
  • Tip: Liverpool
  • Kurz: 2.25

Prvý zápas osemfinále Ligy Majstorv medzi Atletikom a Liverpool, verím vo výhru anglickej mašiny.

Atletiko cez víkend remizovalo s Valenciou 2:2 a tak sa aktuálne nachádzajú v španielskej La Lige na 5.mieste so stratou 13 bodov na prvú priečku (získali 40 bodov). Horšie je ale ich aktuálna forma, keď dokázali vyhrať len jeden z posledných 7 zápasov! (1V-2R-4P). Tím má výrazné problémy v útoku, kde im chýba letná posila Felix a aktuálne aj D.Costa. Mimo je aj lavý bek Trippier, pravidelný hráč základnej zostavy.

Liverpool pokračuje v nastolenom tempe a cez víkend porazil Norwich gólom navrátilca Maného 0:1. Síce výsledkovo to niekedy vyzerá ako šťastné výhry, Liverpool ale v zápasoch naprosto dominuje a na gólovú šancu si dokážu počkať. Nakoľko titul v PL je len otázka času, určite budú chciet zabojovať aj o obhajobu LM. Výrazné absencie tím nemá a tak na štadióne domáceho Atletika (kde pred rokom vyhrali zrovna trofej Ligy Majstrov) pojdu v plnej sile.

Posledný vzájomný zápas sa hral roku 2017 na Audi Cup v rámci priatelského poháru, vyhralo na penalty Atletiko. Ale zápas v rámci rozhodnutia je to prakticky nepodstatný.

Liverpool aktuálne zrejme nemá konkurenciu a že by ich zastavilo zrovna trápiace sa Atletiko si nemyslím. Atletiko hrá vysoko defenzívny futbal, načo ale Lpool je zvyknutý lebo takto proti ním hrá už 90% tímov a skúsenosti a kvalita tímu z anglicka si s tym poradí. 10/10

Tiket



Chat