• Dátum: 17.02.2020
  • Tip: Remíza
  • Kurz: 1.87

Prvý osemfinálový zápas má podľa predpokladov priniesť zaujímavý zápas medzi Dortmundom a PSG a ja si tu zvolím opatrnejšiu stávku na remízovy “dvojtip”.

Dortmund sa v domácej lige nachádza na 3.mieste za zisk 42 bodov. Na domácom ihrisku je najlepší tím v rámci nemeckej Bundesligy, čo aj potvrdili domácou výhrou 4:0 v poslednom zápase proti Frankfurtu. Mohli tak pošetriť doležité sily na začiatok vyraďovacej časti LM. Výraznejie nové absencii v rámci základnej zostavy v tíme nie sú.

PSG ako suverén francúzskej Ligue 1 cez víkend nečakane remízovalo po divokom zápase v Amiens 4:4. V zápase nehral Mbappé či Neymar, je otázne ale či ich “zdravotné” problémy sú vážne alebo šlo len o taktické neriskovanie najlepších hráčov.

Posledné zápasy sa odohrali pred 10 rokmi. A aj napriek tomu že oba skončili remízou, na aktuálne analýzu volyv nemajú.

Dortmund aj PSG majú výraznú silu v útoku a obrovské problémy s priepustnými obranami, a tak sa samozrejme očaká ofenzívna prestrelka. Nie raz sme ale boli svedkami že zrovna v takýchto zápasoch išlo o opatrné výsledky. Ja preto verím že polčas alebo konečný výsledok zápasu budu nerozhodný. 8/10

Tiket



Chat