• Dátum: 16.02.2020
  • Tip: Chelsea
  • Kurz: 1.88

V šlágri medzi Chelsea a Manchestrom United verím domácemu tímu.

Chelsea sa aktuálne nachádza na 4.priečke a drží zatiaľ poslednú priečku zaručujúcu LM. (po vyradení City z Európskych súťažiach pravdepodobne bude stačiť aj 5.miesto na kvalifikačné kolo, nevieme ale naisto alo dopadne prípadné odvolanie). V lige čaká na výhru už tri kolá. Ešte s Newcastlom prehrali gólom v samom závere a následne prišli dve remízy 2:2 s Arsenal, respektívne Leicestrom. Výrazné absencie v základnej zostave domáci tím nemá. Určite sú ale starosti v bránke keď Kepa má najhoršie čísla v celej lige v počte úspešných zákrok/inkasovaných gólov a Cavallero jednoducho nieje brankárska jednotka. Osobne si netrúfam ani povedať kto nakoniec v tomto zápase bude chytať.

Manchester United taktiež čaká na výhru v lige už tri zápasy. Prehrali s Liverpoolom a Burnley, posledný zápas remizovali s Wolves. Horšie je, že ale ani v jednom z posledných troch zápasoch nedokázali skórovať! Može zato hlavne absencia Rashforda, čo je jediný hráč Devils ktorý spĺňa prísnejšie kvalitatívne merítko. Inak je to v tímu ManU skorej hra na náhodu. Aktuálne 9.miesto to len potvrdzuje a niekde v tejto zóny pravdepodobne Manchester aj skončí na konci sezóny.

Proti Chelsea sa im ale výraznejšie darí. Z posledných 5 vzájomných zápasov neprehrali ani raz (vyhrali 3krát a 2krát remizovali).

Ja im ale v tomto zápase verím, že svojho rivala po dlhej dobe porazia. V United to jednoducho nefunguje, a kvalita v útoku je určite viac na strane Chelsea. 10/10

Tiket



Chat