• Dátum: 16.02.2020
  • Tip: Michalovce
  • Kurz: 1.5

Ahojte tiperi .

Dnes som si pripravil zápas L . MIKULÁŠ : MICHALOVCE.
Tu mám jasného favorita a je to tým Michaloviec .

L. Mikuláš :
Sezónu už na Liptove zabalili . Rozpustili mužstvo a hráčov o ktorých bol záujem aby si predĺžili sezónu nechali odísť do kvalitnejších tímov . ( Kriska , bratia Hunovci , Kramár , Kurali , Petran ,Zalivin )
V sezóne im patrí posledná 13 priečka zo ziskom 35 bodov .

Michalovce :
Tak tu je situácia úplne odlišná nováčik Tipsportligi túži hrať play-off . Momentálne im patrí 8 priečka zo ziskom 64 bodov . Na 7 Nitru strácajú len 1 bodik ale majú zápas k dobru . Ale z 9 priečky sa na priečku zaručujúcu play-off tlaci Miškolc ktorý stráca na Michalovce len 2 body . A práve medzí týmito 3 mužstvami sa rozhodne o posledných 2 postupových priečkach . V základnej časti nás čakajú už len 2 zápasy a potom nás čaká nadstavbova časť kde budú hrať každý s každým doma a vonku . To je dokopy ďalších 10 zápasov . A kde získajú Michalovce najľahšie body ak nie v zápase s L.Mikulášom ktorý nastupuje v posledných zápasoch s juniormi .
Posledný zápas prehral L.Mikulaš na ľade B. Bystrice
Rozdielom 2 tried 0:9 .
Michalovce doma vyhrali s Trenčinom 3:1 a stále sa krok po kroku posúvajú k bráne Play-off .

Zhrnutie .
Michalovce jednoznačne zvíťazia na ľade L . Mikuláša ktorý dohráva sezónu s hráčmi s juniorky alebo s hráčmi ktorí majú tak maximálne na 3 , 4 útok v lige
a bude v sebe naďalej živiť sen o postupe do play-off čo by bolo pre klub veľkým úspechom . Michalovce ešte čaká ťažký boj k bránam play-off a s kým získajú ľahšíe 3 body ak nie s L.Mikulašom ktorý už len sezónu dohráva .

Pekný deň .

Tiket



Chat