• Dátum: 16.02.2020
  • Tip: Slovan
  • Kurz: 1.77

V prvom jarnom kole Fortunaligy sa stretnú historicky najväčší rivali na Slovensku. Mužstvá sú v úplne inej poyícii, kým Slovan je top, ak nie jediným favoritom na zisk titulu, Spartakovci opäť a znovu prebudovávajú káder a opäť a znovu začínajú od nuly, takže prienik do vrchnej časti tabuľky bude túto sezónu zrejme top cieľom.
Derby vraj favorita nemá, dnes však budú hostia vbiehať na trávnik s vedomím, že akýoľvek iný výsledok okrem víazstva bude neúspechom. Posledné tuším štyri zápasy so Spartakom vyhrali, takže aj psychická výhoda je na ich strane. V kádri Slovana nastal v zime minimálne zmeny akurát ohľadom odchodu Šporara, ktorý je stále najlepším kanonierom celej ligy. Avšak nahradiť by ho nemalo byť také ťažké, už aj mladý Strelec dokázal vysoký potenciál. Naproti tomu Spartakovci budú hrať v úplne novom zložení prvý súťažný zápas, čo sa najmä v takomto vypätom stretnutí isto ukáže.
Suma sumárom, objektívne nevidím žiadny dôvod, aby Slovanisti nechali v Trnave čo len bod. takže hoci srdce vraví opak, dnes to vidím v plnej dôvere na víťazstvo belasých.

Tiket



Chat