• Dátum: 15.02.2020
  • Tip: Bayern -1.0
  • Kurz: 1.31

Som odporca tiketov s viac ako tromi zápasmi a prevažne sa snažím hrať maximálne dvojzápasové tikety. Často tak k svojim analýzam pridávam tipy s ktorými sa kurz vyšplhá niekde k hranici okolo 2,00. Veľakrát som pridával kurzy v rozmedzí od 1,15 do 1,25 a futbalové zápasy väčšinou vyšli s prehľadom a tak skúsim dnes zostaviť tiket z dvoch tipov na favoritov v minimálnych handicapoch. Ten prvý bude z nemeckej bundesligy kde sa Bayern Mníchov predstaví v Kolíne nad Rýnom.

Kolín sa do bundesligy vrátil po jednej sezóne v druhej bundeslige a tak nejaké prehnané ambície nemá. Hodnota ich hráčskeho kádra je 102 mil. euro. K najznámejším hráčom patria brankár Horn, obrancovia Jorge Meré, Bornauw(4g) či Jonas Hector(3g+3a), stredopoliari Skhiri, Rexhbecaj a útočníci Uth, Cordoba(7g) či Modeste. V tabuľke sú aktuálne na 14. mieste s 6-bodovým náskokom na barážovú miestenku, kam sa dostali hlavne vďaka posledným šiestim zápasom v ktorých až päťkrát dokázali vyhrať.

Bayern asi netreba predstavovať keďže všetci poznáme viaceré hviezdne mená z ich kádra. Vypíšem tak len lídrov produktivity : Lewandovski(22g), Gnabry(7g+6a), Coutinho(6g+6a), Muller(5g+12a), Perišič(4g+5a). Bayern je síce v tabuľke druhý, ale má tento zápas k dobru a v prípade výhry by o bodík predskočil prvé Lipsko. Z posledných 10 zápasov vyhral až 8 a body stratil len po prehre na pôde piateho Gladbachu a domácou remízou 0-0 s Lipskom.

Z posledných 10 vzájomných zápasov vyhral Bayern až 9 a raz sa zrodila remíza. Z tých 9 výhier bolo až 7 o viac ako jeden gól. Prečo to píšem ? Pretože táto stávka bude výherná len v prípade, že Bayern vyhrá o dva góly, ak vyhrá len o jeden tak sa nám vráti vklad. Keďže ja v tomto dueli čakám aj napriek solídnej forme domácich jasnú záležitosť Bayernu tak beriem aj tento nižší kurz a zahrám si ho.

Tiket



Chat