• Dátum: 15.02.2020
  • Tip: D. Streda -1.0
  • Kurz: 1.34

Som odporca tiketov s viac ako tromi zápasmi a prevažne sa snažím hrať maximálne dvojzápasové tikety. Často tak k svojim analýzam pridávam tipy s ktorými sa kurz vyšplhá niekde k hranici okolo 2,00. Veľakrát som pridával kurzy v rozmedzí od 1,15 do 1,25 a futbalové zápasy väčšinou vyšli s prehľadom a tak skúsim dnes zostaviť tiket z dvoch tipov na favoritov v minimálnych handicapoch. Ten druhý je zápas prvého jarného kola našej ligy medzi Dunajskou Stredou a Senicou.

Dunajská Streda patrí k najlepším slovenským klubom. Pred sezónou síce vyhlásila útok na titul, ale všetci vieme, že Slovan je troška niekde inde vďaka kvalitným legionárom, ale aj tak môže byť DAC s aktuálne tretím miestom o skóre za Žilinou spokojný. V zime tím zmenil trénera keď Hyballu vystriedal bývalý portugalský reprezentant Helder Cristovao. Výsledky v zimnej príprave boli všelijaké keď prišli aj vysoké prehry (5-0 s Brnom, 5-0 s Mladou Boleslavou a 4-0 s CZ Belehrad), ale aj sľubné remízy (1-1 s Ostravou či v generálke 1-1 s Mariborom). V bráne je jednotkou český reprezentant do 21 rokov Jedlička, v obrane jeho rovesník a člen ukrajinskej U21 Beskorovajnij, kapitán Kružliak či dvojica panamských legionárov Davis(zahral si aj na posledných MS) či Blackman. V strede poľa maďarský reprezentant Kalmár, Maté Vida, z Jablonca získaný Fábry či zimné posily z Talianska Schafer(Janov) a Šimič(Sampdoria). V útoku Ramirez či Kristopher Vida.

Senica prežila veľmi turbulentnú a nepríjemnú zimnú prestávku. V tabuľke síce zimovala na solídnom 9. mieste, ale hráči nevideli výplatu pár mesiacov a venezuelský majiteľ sa pokúša predať klub českej investorskej skupine. Keďže sa to všetko tiahne už dlho tak tím trénoval vo veľmi obmedzenom režime doplnení o pár dorastencov a odohral len štyri prípravné zápasy proti slovenským druholigistom. Aktuálne je na súpiske Senice len 17 hráčov z toho až šiesti z nich sú mladíci bez štartu v prvej lige.

Posledné tri vzájomné zápasy vyhrala Dunajská presne o jeden gól to však bolo rozloženie síl troška iné ako teraz. Ja očakávam od domáceho tímu jasnú záležitosť a tak si zahrám najmenší možný handicap v troška nižšom kurze, ale tí čo sú odvážnejší určite môžu skúsiť v tomto dueli aj väčšie handicapy.

Tiket



Chat