• Dátum: 15.02.2020
  • Tip: Minnesota
  • Kurz: 1.83

Dnes sa nám pred polnocou odohrá zápas ,v ktorom favorizujem tým Minnesoty.

Minnesota bojuje o postupové priečky z týmami ako : Nashville ,ktorý sa už pomaly začína spametávať z nie moc dobrých výsledkov , taktiež je tu Chicago ,ktoré stráca 3 body na Wild . Minnesota si už nemôže dovoliť dalšie zaváhania ,ktoré by ich odsunuly z bojov a Stanley cup. Minnesota dokázala doma poraziť tými ako je Vegas , hralo vyrovnanú partiu s Lavínami a na víťazstvo siahali aj s New Yourk ,ale prehrali po penaltách ...

To len dokazuje , že Minnesota dokáže vyhrať aj stýmami ,ktoré su v tabuľke o nejake miesta vyšie, ale dnes proti ním príde unavené San Jose , ktoré možno prekvapujúco porazili Winnipeg , ktorý taktiež bojuje o play off . Premňa to však moc prekvapivá výhra nebola . Kto pozeral zápas tak vie očom hovorím . Po dvoch tretinách síce vyhrávali Jets 2:1, ale svojou lakcnosťou a zbabranou 3 tretinou nakoniec o zápas prišli . V závere samozrejme ,Jets ukázali ,ako sa za nepriaznivého stavu dokážu zahadzovať čisté golové šance ( Connor , Schefele ) . Samozrejme San Jose výborne zachytal Aaron Dell ,ktorý v záverečnom tlaku podržal svoj tým a tak sa tešil z výhry .

Dnes to už ale podľa mňa bude iná kategoria . San Jose čaká presun z Canadského Winnipegu do Amerického mesta Saint Paul , ktoré je domovom práve týmu Minnesota .
Dlhý presun , zápas vo Winnipegu kde si to hráči odbojovali až do konca , taktiež týmu nepomôžu ofenzívný hráči ako Couture , Hertl ,čo je podľa mňa dosť cítelná strata v útoku . Naopak Wild nehlasí žiadnú marodku , takže na tento zápas idú v úlohe favorita . Vidina play off ,domáce prostredie , a v poslednej dobre aj slušná forma . San Jose - už o play off možu asi len snívať , a môžu len brať body lepším súperom ako napr. Winnipeg . Ale ja verím , že Minnesota si tento zápas postráži a nakoniec výhra zápas v riadnom hrácom čase .

Nech sa zelená .

Tiket



Chat