• Dátum: 15.02.2020
  • Tip: PSV Eindhoven
  • Kurz: 1.59

Asi pred mesiacom som skúsil stávku na trápiace sa PSV na pôde Venla v docela peknom kurze boli síce herne jasne lepší, zahodili viacero šancí, dostali gól z penalty a môj tiket skončil v koši. Teraz sa pokúsim o reparát a zahrám si ich výhru na pôde ešte o niečo horšieho tímu ako je Venlo a to Den Haagu.

Den Haag hrá v lige už dvanástu sezónu, ale ide o priemerný holandský klub, ktorý v lepšom prípade končí v strede tabuľky a v tom horšom hrá o záchranu. Hodnota ich kádra je 18 mil. euro. Z nášho pohľadu sú najznámejšími hráčmi český útočník Necid a zimná posila zo Slávie Praha Mick van Buren. Práve Necid je so šiestimi gólmi najlepším strelcom tímu. V produktivite ho dopĺňajú : Gossens(5a), Meijers(2g+4a), Pinas(3g), Summerville(2g+3a). V tabuľke sú aktuálne na predposlednom mieste a na miestenku, ktorá znamená záchranu strácajú už 6 bodov.

PSV prežíva jednu z najhorších sezón za posledné roky. V tabuľke je až na 5. mieste a na vedúci Ajax stráca už 11 bodov. To by nebolo až také hrozné, ale aj druhé miesto znamenajúce ešte účasť v LM je vzdialené 8 bodov a to má ešte Alkmaar zápas k dobru. Pritom ich tím s hodnotou 165 mil. euro má určite vyšší potenciál. Mená ako brankár Unerstall, obrancovia Dumfies(6g), Baumgartl, Ricardo Rodriguez(hosťovanie z AC Milan), Viergever, stredopoliari Rosario, Hendrix, Affelay, Ihattaren(3g+6a) a útočníci Bruma(3a), Gakpo(4g+7a) či zranený Malen.

Z posledných 10 vzájomných zápasov vyhralo PSV až 7, trikrát sa zrodila remíza takže Den Haag ani raz nevyhral. Hoci sa PSV v tejto sezóne trápi a v zime prišlo aj o veľmi produktívneho Bergwijna(Tottenham) tak na pôde veľmi slabo hrajúceho Den Haagu by malo vyhrať.

Tiket



Chat