• Dátum: 15.02.2020
  • Tip: FC Barcelona
  • Kurz: 1.42

Kto by pred začiatkom sezóny povedal, že šlágrom 24. kola španielskej La ligy bude duel medzi Barcelonou a FC Getafe ? Asi nikto, ale fakt, že sa stretávajú druhý a tretí tím tabuľky hovorí za všetko. Ja v tomto dueli budem veriť domácemu tímu, ktorý je tímom dvoch tvárí. Kým vonku je ich bilancia trošku slabšia (5-3-4) tak doma to majú famóznych (10-1-0).

Tentokrát budem troška stručnejší a vynechám hodnoty a zloženia jednotlivých kádrov. Výpišem len lídrov produktivity :
Barcelona : Messi(14g+11a), Suaréz(11g+7a-zranený), Griezmann(7g+4a), Vidal(6g), Fati(4g) Peréz a Arthur(3a)
Getafe : Angel Rodgiguez(9g), Jaime Mata(8g+3a), Molina(5g), Cucurella(5a-v tíme je na hosťovaní z Barcelony takže by nemal hrať), Damian Suaréz(vykartovaný) a Jason(4a)

O tom kto je historicky lepší z tejto dvojice netreba pochybovať. Z 27 vzájomných zápasov vyhrala Barcelona 21, 6-krát bola remíza a len dvakrát vyhralo Getafe. Barcelona je v posledných dňoch kritizovaná za svoj herný prejav. Ja som videl jeden z jej posledných zápasov keď prehrali 1-0 v Bilbau a tam pozahadzovali veľké gólové šance a inkasovali v nadstavení takže mali aj dosť veľký kus smoly. Po tomto zápase sa sám tréner Setien vyjadril, že môže byť so všetkým spokojný okrem výsledku. Potom prišla vybojovaná výhra 3-2 na pôde doma dobre hrajúceho Betisu.

Barcelona je doma veľmi silná a aj napriek tomu, že hostia prežívajú veľmi dobrú sezónu si zahrám výhru domáceho tímu.

Tiket



Chat