• Dátum: 14.02.2020
  • Tip: Fulham
  • Kurz: 1.57

Ahojte.

Domáci Fulham okupuje 3. miesto v tabuľke a bude bojovať pravdepodobne s Leeds-om o postup do Premier League. Majú rovnako 56 bodov ale Leeds má lepšie skóre.

Domáci neprehrali celkovo už 6 zápasov a posledná prehra sa datuje na domácom ihrisku proti Readingu 1:2. Inak doma hrajú celkom dobre aj keď to bola celkovo 4 prehra. Majú 16 odohraných zápasov (10-2-4) so skóre 29:18.
V kádri sa nachádza najlepší strelec ligy a je ním Mitrovič s 21 gólmi na konte.

S Barnsley to vyzerá zle nedobre. Sú na poslednom mieste a podľa všetkého po konci ročníka opustia druhú ligu a spadnú do tretej. Aj keď je do konca ešte dosť zápasov. Hostia majú taktiež svojho strelca respektíve dvoch a sú nimi Woodrow s 11 gólmi a Chaplin s 9 gólmi.
Na súperových trávnikoch extra body nezbierajú získali len 6 za 3 remízy a 1 výhru. Nestrieľajú ani veľa gólov len 12 krát sa presadili a vyše dvojnásobku inkasovali 27.

Fulham by mal v tomto zápase oplatiť prehru z prvého zápasu a postrážiť si tak nádeje na priamy postup. Po minulé roky Fulham nad Barnsley vyhral 5 krát raz sa zrodila remíza a 2 krát vyhralo Barnsley a to ešte v sezóne 99/00.

Domáci sú jasným favoritom a prikláňam sa k tomu aj ja. Body ostanú doma.

Veľa šťastia. :) :)

Tiket



Chat